Оформяне на храсти

oformqne na hrastiОформянето и кастренето на храсти, както и правилното им подрязване, са основният залог за дълговечна красота и здраве на различните видове декоративни храсти. Добре поддържаният и оформен жив плет ще краси не една година Вашия двор, ще Ви предпазва от шума, вятъра и праховите частици, разнасяни от него. Същото важи и за декоративните храсти като розите, нежните азалииили любимите на всички туи.

Оформяне и кастрене на храсти във Варна

Дългогодишният ни опит в оформяне на храсти във Варна и областта сочи, че декоративните храсти и живи плетове, за съжаление са най-често оставяните без грижа видове растения в градината. Важно е да се спазват индивидуалните правила за оформяне и подрязване на всеки тип растение, като най-сигурното решение е да се доверите за това на професионалисти.

Някои видове, се подрязват на пролет (лигуструм), а други на есен (розата). Важно е оформянето, санитарната резитба и подкастрянето да са съгласувани с цъфтежа и специфичните за всеки вид храст особености, като светлина, почва, вода и др.

Нека ние, прилагайки тънкостите на занаята, да се погрижим за всичко това, а Вие се насладете на резултата. Не оставяйте сухите и болни клонки и прерасналата корона за утре или другия сезон – обадете ни се днес и ще организираме безплатен оглед в рамките на града. Контактните ни данни за услугата оформяне на храсти можете да намерите тук, а останалите ни услуги можете да разгледате тук.