Рязане на дървета

reje na opasni durvetaРязане на дървета и клони с автовишка

В зависимост от височината на дървото, при рязане на дървета, екипът ни използва автовишки собственост на фирмата с вичоина до 23  метра. Платформите са модерни немски машини на базата на Мерцедес Спринтер. Автовишките за рязане на дървета разполагат с модерна електроника и управление, изключващи възможността за инцидент. Всички автовишки са със система за управление от земята и от коша. Рязането на дървета е изключително тежък, сложен, рисков и опасен процес. Затова нашите резачи са преминали курсове за обучение както за резачи, така и за работа с необходимата техника за рязане на дървета и клони.

Самият процес започва с подготвяне на необходимата документация за издаване на разрешителни за рязане на дървета. След като е налично разрешително за рязане на дървета или рязане на клони, идва момента в който ние идваме на оглед. Преценяваме ситуацията, взмемаме под внимание всички фактори от околната среда и на база на това, Ви изготвяме персонална оферта за рязане на дървета. При желание от ваша страна, може да ни изпратите снимки на дърветата за рязане от няколко ъгъла както и адрес. Може да изпратите нужната информация по Вайбър или имейл.

След одобряване на офертата за рязнае на дървета, насрочваме дата и час, които са удобни и за Вас. При започване на същинската работа по рязане на дървета, обезопасяваме района. След това преминаваме към същинското рязане на дървета. По време на извършванто на услугата рязане на дървета е задължително да имаме копие на издаденото разрешително за рязане на дървета.

След приключването на процедурата по рязане на дървета, ние натоварваме произведения отпадък, грижливо почистваме от упилки. След извършената услуга рязане на дървета, издаваме протокол, с който може да се отчете услугата за извършена в съответното кметство и да се премина към извършване на компенсационната програма.

Потърсете ни за рязане на дървета във Варна и областта.