Почистване на дворове

pochistvane na tereni dvoroveВ почистването на дворове и парцели от високи треви, бурени, саморасли храсти и дървета, можете винаги да разчитате на нашите професионалисти във Варна и областта. Подготвяме терени за озеленяване (също така проектираме, изграждаме и поддържаме градини и зелени пространства) и строителство.Независимо дали ще разширявате вашата градина или дворно място от високи треви, саморасли храсти и дървета. Може да разчитате на нас като бърз, надежден и качествен партньор.Ние ще се погрижим за отицателно време пред Вас да остане само чиста земя, готова за започване на стореж или озеленяване след почистването на терена.

Почистване на дворни места и запустели парцели

След проведен безплатен оглед в рамките на града, в повечето случаи констатираме наличие на гъста саморасла растителност – високи треви, храсти. С помощта на моторни триони и косачки първо премахваме и почистваме тревната растителност, след това самораслите храсти.

Следва събирането и изнасянето им от обекта до сметище. Обиковенно се събират немалки количества био отпадък и преди да се изнесе, трудно можем да продължим с последната фаза на почистването – премахването на сухи и саморасли дървета, както и на такива които не съвпадат с Вашето виждане за парцела.

Не се колебайте да се свържете с нас, утвърден и добре познат доставчик на качество. За почистване на имоти, рязане на дървета, цени и услуги, можете да звъннете на (+359) 887 726 703.

Вижте отзивите на нашите доволни клиенти.